Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Γιορτές 2012 στο Αντρώνι


Σάββατο 11 Αυγούστου: Διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό! Εθελοντικός καθαρισμός σε όλο το χωριό. Έναρξη 10:00πμ με σημείο συνάντησης την πλατεία του χωριού.

Κυριακή 12 Αυγούστου: Παραδοσιακή μουσική βραδιά, υπό τον πολύ γνωστό ερμηνευτή της μουσικής μας παράδοσης, Παναγιώτη Λάλεζα.

Δευτέρα 13 Αυγούστου: Αθλοπαιδειές για παιδιά. Διασκεδαστικά παιχνίδια στο γήπεδο του χωριού. Θα ακολουθήσουν δώρα για τους πρωταθλητές! Έναρξη 06:30μμ

Τριτη 14 Αυγούστου: 1) Διαγωνισμός τριπόντων στο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής, με συμμετοχή 3 ευρώ ανά άτομο. Ο πρωταθλητής θα παραλάβει και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο. Έναρξη 06:30μμ

2) Βραδιά ποίησης στο ¨θεατράκι¨ του χωριού! Όλοι μπορούν να συμμετέχουν απαγγέλλοντας έστω και ένα τετράστιχο και το καλύτερο θα βραβευθεί από κριτική επιτροπή. Στη συνέχεια θα προβληθεί ταινία με θέμα την ποίηση. Έναρξη 09:30μμ

Πέμπτη 16 Αυγούστου:1) Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων και νέων στο γήπεδο του χωριού. Ώρα έναρξης 06:30μμ.

2) Προβολή στο "θεατράκι" του χωριού, δείγματος από το λεύκωμα που ετοιμάζει ο σύλλογος από παλιές φωτογραφίες και βίντεο. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των συγχωριανών μας για συγκέντρωση περισσότερου υλικού. Ώρα έναρξης προβολής 10:00μμ.

Παρασκευή 17 Αυγούστου: Διαγωνισμός χαρτοπαιγνίου δηλωτής. Ώρα έναρξης 06:00μμ. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ το άτομο. Έτσι το ζευγάρι που θα κερδίσει θα παραλάβει και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο.

Σάββατο 18 Αυγούστου:1) Πανελλήνιο πέρασμα στο φαράγγι Αντρωνίου. Ώρα αναχώρησης 09:00πμ. Θα ακολουθήσει γεύμα με συμμετοχή ανά άτομο.

2) Θέατρο σκιών στο ¨θεατράκι¨του χωριού. Έναρξη 09:00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου