Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την προστασία του δρυοδάσους στη Γιάρμενα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ 17.11.2012 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με την «Εθελοντική  Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Φολόης  και τον  Σύλλογο Φολοητών «ο Κένταυρος».
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παλιό  σχολείο  στην αίθουσα «Μπάμπης Παπαθεοδώρου» παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών και πλήθους πολιτών. 
 Τα μέτρα προστασίας και διαφύλαξης του δρυοδάσους παρουσίασαν με εισηγήσεις τους ο διευθυντής δασών Ν. Ηλείας Διονύσιος Θωμόπουλος και ο δασάρχης Πύργου Νίκος Χριστοδούλου. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς, η βουλευτής Ηλείας Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου,  ο υποδιοικητής του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας κ Αργυρόπουλος,  ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ωλονός» Ηλίας Τουτούνης, ο εκπρόσωπος του εκπολιτιστικού συλλόγου των εν Αθήναις Περσαιναίων κ. Δημητρόπουλος Νικόλαος,  η διευθύντρια των εντελλόμενων του υπουργείου περιβάλλοντος κ. Καλομπρέζου Ιωάννα, ο πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών Ηλείας, κ. Καράμπελας Αλέξης, ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου «Επτάλοφος» κ. Αχιλλεόπουλος Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος της περιβαλλοντικής δράσης Ηλείας, κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος  κ. α. Επίσης, στο τέλος συζήτησης, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από πολίτες για την ουσιαστική προστασία του δάσους.
 Την εκδήλωση έκλεισε η σύμβουλος στρατηγικής διαχείρισης και γραμματέας του συλλόγου «Ωλονός», κ. Χαριτοπούλου Βασιλική.
Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη τύπου του συλλόγου «Ωλονός», κ. Αντωνοπούλου Ρόη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα «οι Κένταυροι» του Ταμπουρόγιαννη, με νόστιμα τοπικά εδέσματα.


Πηγή: www.antroni.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου